Jarno Saarisen patsaan paljastus Aurajoen rannassa 2.7.2017

Posted Posted by Vesa Tuominen in Artikkelit     Comments Kommentit pois päältä artikkelissa Jarno Saarisen patsaan paljastus Aurajoen rannassa 2.7.2017
heinä
2

Tänään paljastamme Jarno Saarisen patsaan täällä Aurajoen rannassa.

Puhe Jarno saarisen patsaan paljastamistilaisuudessa 2.7.2017 Turussa.

Puhe Jarno saarisen patsaan paljastamistilaisuudessa 2.7.2017 Turussa.

Kiitos teille italialaiset ystävämme.
Jarno Saarinen varmisti ratamoottoripyöräilyn maailmanmestaruutensa 250 kuutioisten luokassa Imatran ajoissa vuonna 1972.
Muistamme sen elävästi edelleen.

Jarno oli loistava ajaja mutta hän oli myös loistava ihminen. Urheilijana hän korosti reilun pelin henkeä ja auttoi aina suomalaisia kilpatovereitaan. Jarno oli maailmankansalainen. Yhdessä te kaksi, Soili ja Jarno kiersitte moottoriratoja ympäri Eurooppaa ja kauempanakin.

 

Jarno jätti meille pysyvän muiston kovalla työllä ja harjoittelulla saavutetusta voitosta mutta myös muiston suomalaisesta, joka luotti itseensä ja oli ylpeä kansallisuudestaan. Me Paronin Pojat olemme ylpeitä esikuvastamme, Jarnosta, motoristina.

Many of us remember the race that took place in 1972 in Imatra when Jarno Saarinen won the world championship in the  two hundred fifty cubic class. Jarno was excellent driver but he also was an outgoing likebel person. He helped many finnish friends in race community. He  honored the concept of fair play and was an honorable man.

Nostri amici italiani, Dio vi benedica! Jarno Saarinen era un buon motociclista e una grande persona. Ha aiutato i suoi compagni di corsa.

Raamatussa puhutaan lähimmäisen rakkaudesta. Aivan kuten hyvä kilpailija kilpailee reilusti, apostoli Paavali kehottaa meitä ” Toinen toisenne kunnioittamisessa kilpailkaamme”.
Hän sanoo: ”Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vai yksi saa voittopalkinnon. Juoskaa niin, että voitatte sen. Jokainen kilpailija noudattaa lujaa itsekuria, juoksijat saavuttaakseen katoavan seppeleen, me saadaksemme katoamattoman”. 1 Korinttolaiskirje 9:24-25.

” Do you not know that in a race all the runners run, but only one gets the price? Run in such a way as to get the price. Everyone who completes in the games goes into strict training. They do it get a crown that will not last; but we do it to get a crown that will last for ever”.

Kilpailu on usein kovaa maailman kilpakentillä mutta Jumalan armo kuuluu kaikille. Se on lahjaa eikä perustu suorituksiin. Tavoitelkaamme katoamatonta voittopalkintoa, elämää Jumalan yhteydessä.

Viimeisimmät artikkelit

Arkisto